Sure Answers....

View previous topic View next topic Go down

Sure Answers....

Post  Admin on Sat Jul 04, 2009 7:05 am

1. IRQ use how many address?
a. 16
b. 64
c. 32
d. 8

Ans : 16. Wink

2. Which of the following in exchange server 2003 allows you to create a public folder?
a. AD users and computers
b. OWA
c. ESM
d. None

Ans : ESM Wink

3. Tracks on HDD are divided into. Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Ans : Sectors Wink

4. IRQ# is assigned for interface card?
a) 10
b) 9
c) 2
d) 1

Ans : 9 Wink

5. What cmd is used to find IP address along with MAC address?
a. Ipconfig/All
b. Ipconfig/ Show
c. IP config
d. none

Ans : Ipconfig/All Wink


6. What are the 2 shared folders that are created automatically after the installation of ActiveDirectory

a. SYSVOL & NETLOGON
b. SYSVOL & SYSSHARE
c. NETLOGON &SHARE AD
d. ADS & AD SHARE

Ans : SYSVOL & NETLOGON Wink


7. Which is the naming scheme that is not supported by active directory

a. UFO
b. DNS
c. UPN
D. UNC

Ans : UFO Wink

8. What are the two types of user accounts

a. Local & Domain
b. Local & Server
c. Administrator & Power
d. Guest & Back Up

Ans : Local & Domain Wink

9. Which of the following is not a default group

a. Administrator
b. BTP Admin
c. Help services group
d. performance log users

Ans : BTP Admin Wink

10. Which are the logical components of Active Directory.

a. Domain
b. Tree
c. Forest
d. Organisational Unit
e. All the above

Ans : All the above. Wink

11. What will you do when you get an error message “Invalid media type”

a. Chkdsk
b. Command.com
c. Format
d. Diagnostic

Ans : Chkdsk Wink



12. File system that allows File and Folder level permission?

a. Fat 16
b. Fat 32
c. NTFS
d. Fat

Ans : NTFS Wink

13. What are the types of restore in AD?

Ans : Authoritive and non authurative restore

14. Three Types of VPN?

Ans : Intranet VPN
Extranet VPN
Remote Access VPN

15. Basic functions of VPN ?

Ans: Tunneling
Encryption

16. What are different VPN components?

Ans: Protocol
Security
Appliances

Admin
Admin

Posts: 8
Join date: 2009-06-15
Age: 26
Location: Chennai

http://dd2008.forumotion.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum